23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΠαρατηρητήριο Αμερικανικών Εκλογών – Γίνε Μέλος!

Παρατηρητήριο Αμερικανικών Εκλογών – Γίνε Μέλος!


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Οι Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές πλησιάζουν και το ενδιαφέρον ολόκληρης της υφηλίου έχει στραφεί στη μεγαλύτερη υπερδύναμη του πλανήτη, καθώς η ανάδειξη του νέου Προέδρου θα επηρεάσει τόσο την εσωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και το σύνολο του διεθνούς συστήματος.

Το OffLine Post, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του μέχρι σήμερα, έχει αναπτύξει ένα πολυάριθμο φάσμα θεματικών, ενώ το 2020 εγκαινίασε τη συγκεκριμένη ενότητα για τις Προεδρικές Εκλογές των Η.Π.Α. Συνεχίζοντας την παράδοση, επανασυστήνουμε το Παρατηρητήριο Αμερικανικών Εκλογών, στοχεύοντας στην ενδελεχή παρουσίαση των εξελίξεων προς τις εκλογές του Νοεμβρίου και τη διμέτωπη αναμέτρηση Δημοκρατικών – Ρεπουμπλικάνων.

Στο πλαίσιο της βαρυσήμαντης αυτής εκλογικής αναμέτρησης, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, η ομάδα του OffLine Post απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε κάθε νέο επιστήμονα ηλικίας άνω των 18 ετών να συμμετάσχει στο εγχείρημα. Πρόκειται για μία συντονισμένη δράση, που έχει στόχο να παρακολουθεί τα δρώμενα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καλύπτοντας τις προκριματικές αναμετρήσεις και τις εξελίξεις στον δρόμο για τις κάλπες της 5ης Νοεμβρίου 2024. Το Παρατηρητήριο Αμερικανικών Εκλογών θα χωριστεί σε 5 θεματικές ενότητες: (α) Δημοκρατικό Κόμμα, (β) Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, (γ) Θεσμικό Πλαίσιο, (δ) Πολιτείες και (ε) Ιστορικό Πλαίσιο.

Πιο συγκεκριμένα, η εθελοντική συνεισφορά αποτιμάται σε δύο κείμενα τον μήνα, ενώ έπειτα από έξι μήνες συμπλήρωσης των προαπαιτούμενων κειμένων, παράσχεται σε κάθε συντάκτη πιστοποίηση εθελοντικής εργασίας. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η συμμετοχή φοιτητών ή απόφοιτων τμημάτων σχετικού γνωστικού πεδίου (π.χ. Πολιτικές Επιστήμες, Διεθνείς Σχέσεις, Ευρωατλαντικές Σπουδές), στοχεύοντας στην ακρίβεια και την αξιοπιστία των δημοσιευμάτων.

Αν είσαι νέα/νέος άνω των 18 ετών, πληροίς όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και θέλεις να αποτελέσεις μέλος μιας δημιουργικής, δραστήριας και «ανήσυχης» ομάδας, μην διστάσεις να συμπληρώσεις την παρακάτω αίτηση και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου!

Σε περιμένουμε!
Δημιουργός εικόνας: Χρήστος Ζωίδης / Επεξεργασία εικόνας: Δημιουργικό τμήμα του OffLine Post

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να συνεργαστείς με το OffLine Post μέσα από άλλες θέσεις, μπορείς να κάνεις αίτηση πατώντας εδώ.


 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ