23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Εκτός Γραμμής» - Σβήνοντας το πέμπτο μας κεράκι!

«Εκτός Γραμμής» – Σβήνοντας το πέμπτο μας κεράκι!


Η γνώμη του OffLine Post,

Το ημερολόγιο δείχνει 29 Αυγούστου 2023 και σηματοδοτείται η συμπλήρωση των 5 χρόνων ακατάπαυστης λειτουργίας του OffLine Post, του ανεξάρτητου νεανικού φορέα γνώμης και σχολιασμού, που έχει καταφέρει να προσελκύσει μία σημαντική μερίδα αναγνωστών.

Tο ταξίδι του OffLine Post ξεκίνησε δειλά δειλά πριν από 5 χρόνια και μπορούμε να πούμε ότι πολλοί στόχοι που είχαν τεθεί επιτεύχθηκαν, ενώ τα όνειρα για το αύριο συντροφεύουν συνεχώς όλη την ομάδα. Γιατί το OffLine Post είναι οι συντάκτες του, τα μέλη του τμήματος Διόρθωσης που επιμελούνται τα κείμενα, η ομάδα της Επικοινωνίας που φροντίζει να τροφοδοτούνται τα social media με το περιεχόμενο του site, οι ακούραστοι και ευρηματικοί Αρχισυντάκτες που είναι η ψυχή των τμημάτων και τα μέλη της Διοίκησης, μα πάνω από όλα εσείς, το αναγνωστικό κοινό.

Σβήνοντας, λοιπόν, το πέμπτο μας κεράκι, μπορούμε να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό. Η χρονιά που διανύσαμε ήταν ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική, καθώς βγήκε στον αέρα ένα νέο τμήμα, αυτό των Ταξιδιωτικών Θεμάτων, μέσω του οποίου μεταβαίνουμε σε κάθε γωνιά του πλανήτη και ανακαλύπτουμε λεπτομέρειες για μία σειρά από τοπόσημα, ανανεώνοντας τη λίστα με τους επόμενους προορισμούς μας. Παράλληλα, καλύψαμε τις κρίσιμες Εθνικές Εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις με υποψήφιους Βουλευτές και δίνοντας βήμα σε νεοεισαχθέντα στην πολιτική πρόσωπα να εκφράσουν τα «πιστεύω» τους και να στείλουν το δικό τους μήνυμα στη νέα γενιά, ώστε αυτή να συμμετέχει ενεργά στη γιορτή της Δημοκρατίας.

Πηγή Εικόνας: OffLine Post

Για μια ακόμα χρονιά, συνεχίσαμε να παρουσιάζουμε βιβλία όλων των ειδών σε συνεργασία με εγνωσμένης αξίας εκδοτικούς οίκους, μέσω της στήλης «Διαβάσαμε και Προτείνουμε». Τέλος, ένα νέο project πήρε σάρκα και οστά, τα «Έτη-Ορόσημα του 20ού αιώνα (1903-1993)», μέσω του οποίου η συντακτική ομάδα επιχειρεί να αναδείξει γνωστά και άγνωστα διπλωματικά, στρατιωτικά, κοινοβουλευτικά και κοινωνικά γεγονότα της σύγχρονης ελληνικής & παγκόσμιας Ιστορίας.

Κοιτώντας, όμως, τη δική μας ιστορία, κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών έχουν δημοσιευθεί περισσότερα από 22.000 άρθρα, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες project σε διάφορους τομείς, έχουν πραγματοποιηθεί με αθρόα προσέλευση 5 εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχαν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, ενώ ο αριθμός των αρθρογράφων συνεχώς αυξάνεται, καλύπτοντας μια ευρεία θεματολογία, από τα Πολιτικά και Διεθνή Θέματα μέχρι τα Νομικά, την Ιστορία και τον Πολιτισμό.

Για όλους εμάς, το OffLine Post είναι το «μέσο» που μας επιτρέπει να εκφράσουμε τις απόψεις και τις ανησυχίες μας, με σεβασμό πάντα απέναντι σε όλους. Όσα έχουμε καταφέρει μέσω της δικής σας αποδοχής μας κάνουν να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, συνεχίζοντας ακόμα πιο δυνατοί και δουλεύοντας σκληρά για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει. Με αυτόν τον τρόπο δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα σε όλους εσάς, διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο των άρθρων μας.

Χρόνια πολλά, OffLine Post!


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ