17.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΓίνε Μέλος της Ομάδας μας!

Γίνε Μέλος της Ομάδας μας!


ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Το OffLine Post αποτελεί έναν νεανικό, ανεξάρτητο και μη κερδοσκοπικό φορέα γνώμης και σχολιασμού, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα θεμάτων για το αναγνωστικό κοινό. Λίγο μετά τον εορτασμό των τεσσάρων χρόνων λειτουργίας του, εκκινεί μια καινούρια καμπάνια, έναν νέο κύκλο αιτήσεων συνεργασίας, προκειμένου να ενσωματωθούν στην ομάδα του μέλη με όρεξη και διάθεση, ανανεώνοντάς το.

Με στόχο την ακρίβεια και την αξιοπιστία των δημοσιευμάτων, αναζητούμε επιστημονικώς καταρτισμένα άτομα που επιδιώκουν η άποψή τους να ακουστεί και να διαχυθεί, δίνοντας τη δική τους οπτική σε μια πληθώρα κατηγοριών, όπως τα ιστορικά, τα νομικά, τα οικονομικά, τα πολιτιστικά και τα διεθνολογικά ζητήματα, στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα. Με βασικό όχημα τον πλουραλισμό, την ελευθερία και την ανεκτικότητα απέναντι στη διαφορετική γνώμη, επιδιώκουμε να στελεχώσουμε την ομάδα μας με τους κατάλληλους συνεργάτες.

Στεκόμενοι πάντοτε κριτικά τόσο απέναντι στην επικαιρότητα όσο και σε διαχρονικά ζητήματα, προτάσσουμε την ανάγκη για διαρκή εξέλιξη και καινοτομία, συμβάλλοντας, επιπροσθέτως, στη διάχυση της γνώσης και στη διαμόρφωση μιας πολύπλευρης, απαλλαγμένης από μισαλλόδοξες και ακραίες τάσεις, γνώμης. Έτσι, δεν διστάζουμε να υλοποιούμε νέα εγχειρήματα, αφουγκραζόμενοι πάντοτε τις ιδέες των μελών της ομάδας μας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στους προβληματισμούς που θέτει το κοινωνικό, πολιτικό και ιστορικό γίγνεσθαι. Στόχος μας; Μόνο η κορυφή, μέσα από τη διαρκή μας βελτίωση και τη συμβολή μας στη διάπλαση ενός διαδικτυακού τόπου–κέντρου ανταλλαγής απόψεων, εμπειριών και γνώσεων.

Η εθελοντική συνεισφορά αποτιμάται σε δύο κείμενα τον μήνα, ενώ, έπειτα από έξι μήνες συμπλήρωσης των προαπαιτούμενων κειμένων και αποκλειστικής συνεργασίας, θα παρέχεται σε κάθε συντάκτη πιστοποίηση εθελοντικής εργασίας.

Αν είσαι νέος άνω των 17 ετών, πληροίς όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και θέλεις να αποτελέσεις μέλος μιας ενωμένης, δραστήριας και «ανήσυχης» ομάδας, μην διστάσεις να συμπληρώσεις την παρακάτω αίτηση και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου!

Όποιος και αν είναι ο τομέας σου, μην χάσεις την ευκαιρία: Γίνε Μέλος της Ομάδας μας!

Created by Saskia Arends

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ