16.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΈτη-Ορόσημα του 20ού αιώνα (1903-1993) - Γίνε Μέλος!

Έτη-Ορόσημα του 20ού αιώνα (1903-1993) – Γίνε Μέλος!


ΕΤΗ-ΟΡΟΣΗΜΑ ΤΟΥ 20ού ΑΙΩΝΑ (1903-1993) – ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Ο 20ός αιώνας αποτελεί τον αιώνα των μεγάλων ανακατατάξεων και αλλαγών σε εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο, με τα αποτελέσματα αυτών να επηρεάζουν τις ζωές μας έως και σήμερα.

Κατά τη διάρκειά του, η Ελλάδα έφτασε σχεδόν στην πλήρη περάτωση των αλυτρωτικών της ονείρων και μετεξελίχθηκε στο σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος που γνωρίζουμε σήμερα, ενώ η Γηραιά Ήπειρος, μετά από πολεμικές συρράξεις, επαναστάσεις, εξεγέρσεις και την κατάρρευση των κραταιών αυτοκρατοριών του παρελθόντος, οδηγήθηκε στην ευρωπαϊκή ενοποίηση.

Το OffLine Post, ωθούμενο από όσα συγκλονιστικά γεγονότα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, επιθυμεί να φέρει στο φως γνωστά και άγνωστα διπλωματικά, στρατιωτικά και κοινωνικά περιστατικά της σύγχρονης ελληνικής και παγκόσμιας Ιστορίας.

Εάν θέλεις να ερευνήσεις τα γεγονότα που οδήγησαν από τους νικηφόρους Βαλκανικούς Πολέμους στο τέλος της Μεγάλης Ιδέας, από την Εθνική Αντίσταση εναντίον του Τρίτου Ράιχ στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και από την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου έως το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, τότε δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη φόρμα που ακολουθεί.

Η εθελοντική συνεισφορά αποτιμάται σε δύο κείμενα τον μήνα, ενώ, έπειτα από έξι μήνες συμπλήρωσης των προαπαιτούμενων κειμένων και αποκλειστικής συνεργασίας, παρέχεται σε κάθε συντάκτη πιστοποίηση εθελοντικής εργασίας.

Αν είσαι νέα/νέος άνω των 18 ετών, πληροίς όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και θέλεις να αποτελέσεις μέλος μιας δημιουργικής, δραστήριας και «ανήσυχης» ομάδας, μην διστάσεις να συμπληρώσεις την παρακάτω αίτηση και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου!

Σε περιμένουμε!

Δημιουργικό Τμήμα του OffLine Post / Ελευθέριος Χονδρός

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να συνεργαστείς με το OffLine Post μέσα από άλλες θέσεις, συμπλήρωσε την αντίστοιχη αίτηση.


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ