20.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜικρά ΚαθημερινάWorld of Beer Festival: Τώρα και στην Τεχνόπολη Αθηνών!

World of Beer Festival: Τώρα και στην Τεχνόπολη Αθηνών!


Της Μαρίας Οικονόμου,

Θέλεις να γευτείς τις πιο ιδιαίτερες μπύρες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού; Να απολαύσεις street food και να συμμετέχεις σε workshop; Ή μήπως θα σε ενδιέφερε να παρακολουθήσεις κάποιο stand up comedy και να παίξεις beer games ή να κερδίσεις απίστευτα δώρα στον Τροχό της Τύχης; Όλα αυτά και πολλά περισσότερα θα λάβουν χώρα το τριήμερο από τις 10 έως τις 12 του Μαΐου στην Τεχνόπολη Αθηνών, ενώ από το χώρο δε θα λείψουν οι συναυλίες. Το World of Beer Festival έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Αρχικά, 500+ ετικέτες μπύρας, από όλο τον κόσμο, θα είναι εκεί για να τις δοκιμάσεις! Μόνο με 5 ευρώ, εξασφαλίζεις την είσοδό σου και την παρακολούθηση όλων των event του festival, αλλά και 2 μάρκες για free tasting, μία για τη limited edition μπύρα του festival και μία μάρκα για free tasting μπύρας από εκθέτη – μέλος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

Πηγή εικόνας: freepik.com/ Δικαιώματα χρήσης: KamranAydinov

Επιπλέον, στο festival θα φιλοξενούνται ραδιοφωνικοί παραγωγοί από το Μελωδία 99.2  fm, Red 96.3 fm και από το En Lefko 87.7 fm, stand up comedians, όπως ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο Διονύσης Ατζαράκης, ως επίσημος καλεσμένος και ο Λάμπρος Φισφής και μουσικοί. Μάλιστα, κάθε βραδιά θα έχει τη δική της μουσική θεματική. Η μία έντεχνο, η δεύτερη Rock και η τελευταία Pop με την παρουσία πολλών καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως οι Γιαγκίνηδες, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Κώστας Μακεδόνας, οι Domenica , τα Κίτρινα Ποδήλατα, οι Μπλε, οι Wedding Singers, η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Μύρωνας Στρατής.

Επίσης, το event θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οικογένειες, καθώς υπάρχει παιδική χαρά στον χώρο για την απασχόληση των παιδιών, ενόσω οι μεγάλοι θα απολαμβάνουν το φαγητό και τη μπύρα τους. 

Τέλος, πέρα από τα beer workshops, όπου beer sommeliers, bartenders, ζυθοποιοί, στελέχη brands μπύρας της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς θα μιλήσουν για την ιστορία, την κουλτούρα, τα είδη και την διαδικασία παραγωγής της μπύρας, θα λειτουργήσει Μουσείο Μπύρας, όπου εκεί θα εκτίθενται συλλεκτικές συσκευασίες μπίρας και παλιά εργαλεία ζυθοποίησης κι άλλα σχετικά αντικείμενα, το οποίο θα είναι ανοιχτό στους επισκέπτες του festival ώστε να μάθουν περισσότερα για την ιστορία του αλκοολούχου αυτού ποτού! 

Κι ένα beer fun fact! Το ήξερες ότι, σύμφωνα με την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, η ετήσια κατα κεφαλήν κατανάλωση μπύρας είναι τα 36 λίτρα; Στα beer talkings and tasting θα μάθεις κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που θα σε «πιστοποιήσουν» αληθινό γνώστη της μπύρας.

Ο «ερχομός» του World of Beer Festival στην Ελλάδα, είναι γεγονός! Αμέτρητες μπύρες, διαφόρων ειδών, επωνυμιών και γεύσεων σε περιμένουν για τις δοκιμάσεις, μαζί με πολλές δραστηριότητες για να συμμετέχεις και να παρακολουθήσεις με τους δικούς σου ή τους φίλους σου! Ετοιμάσου λοιπόν, για ένα ξέφρενο πάρτυ στην Τεχνόπολη ΑΘηνών, από τις δώδεκα το μεσημέρι έως και τις έντεκα το βράδυ (!) με μπύρα, παιχνίδια, μουσική και χορό! Και μην ξεχνάμε…απολαμβάνουμε υπεύθυνα!


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΗΓΗ
  • Wolrd of Beer Festival, worldofbeerfestival.gr, διαθέσιμο εδώ

 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρία Οικονόμου
Μαρία Οικονόμου
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 2000, αλλά η πόλη της είναι το Αίγιο. Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια Νομικής (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης). Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γαλλικά. Ζει για να ταξιδεύει, να διαβάζει βιβλία, να απολαμβάνει τη θάλασσα, να μαθαίνει και να μοιράζεται.