20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΣαν Σήμερα - Γίνε Μέλος!

Σαν Σήμερα – Γίνε Μέλος!


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

«Η Ιστορία διδάσκει τα πάντα, ακόμα και το μέλλον», υποστηρίζει ο Λαμαρτίνος. Στο πλαίσιο της ιδιαίτερης σημασίας που έχει η Ιστορία στη ζωή μας, επιχειρείται μια περιήγηση στο διάβα του χρόνου, μέσω της ανάδειξης ενός γεγονότος που καθόρισε σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό την εκάστοτε ημέρα.

Το OffLine Post, έχοντας συμπληρώσει 5 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον χώρο της ανεξάρτητης και υπεύθυνης αρθρογραφίας, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη μονιμοποίηση της καθημερινής στήλης «Σαν Σήμερα», στην οποία παρουσιάζονται γεγονότα, περισσότερο ή λιγότερο γνωστά, που συνέβησαν την εκάστοτε ημερομηνία ή μεγάλες προσωπικότητες που συνδέονται με αυτήν.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά, εάν αποφασίσετε να μας ακολουθήσετε σε αυτήν την ενδιαφέρουσα διαδρομή, όπου τα ιστορικά γεγονότα συναντιούνται και δημιουργούν ενδιαφέρουσες, αλλά και παράδοξες αφηγήσεις.

Η συνεισφορά σας σε αυτό το εγχείρημα αντιστοιχεί σε 4 κείμενα ανά μήνα, έκτασης 500-600 λέξεων, για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών. Μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος, θα σας χορηγηθεί βεβαίωση εθελοντικής εργασίας.

Εάν το ταξίδι στα μονοπάτια της ιστορικής γνώσης σάς έλκει, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Επεξεργασία Εικόνας: Ελευθέριος Χονδρός / Πρωτότυπη Ιδέα: Saskia Arends
Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνεργαστείτε με το OffLine Post μέσα από άλλες θέσεις, μπορείτε να κάνετε αίτηση πατώντας εδώ.


 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ