14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΟ Φανταστικός κόσμος της Μυθολογίας - Γίνε Μέλος!

Ο Φανταστικός κόσμος της Μυθολογίας – Γίνε Μέλος!


Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ – ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Γνωρίζεις τον μύθο της Ίσιδας και του Όσιρι; Ήξερες πως η Μέδουσα ήταν μια πανέμορφη γυναίκα; Ποια ήταν η μοναδική γυναίκα που ξεπέρασε τη θεά Αθηνά στο πλέξιμο; Πόσα πράγματα γνωρίζεις για τις Βαλκυρίες; Ποια πιστεύεις πως είναι η προέλευση του δικέφαλου αετού; Οι δρόμοι που σου ανοίγει η ενασχόληση με τη Μυθολογία είναι απεριόριστοι, αρκεί να επιλέξεις να τους ακολουθήσεις!

Η Μυθολογία, εκτός από ένα γοητευτικό μάθημα που προετοιμάζει τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για την επαφή τους με την Ιστορία, αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό για την κατανόηση της νοοτροπίας των πολιτισμών στους οποίους άνθισε. Μέσα από τις διδακτικές ιστορίες που περικλείει, σκιαγραφεί τα ήθη και τα έθιμα της εκάστοτε εποχής, με τα πιστεύω των λαών να καθορίζουν τα γεγονότα και τα κατάλοιπα που η Ιστορία και η Αρχαιολογία μελετά.

Το OffLine Post, έχοντας ως στόχο να αναδείξει τη γοητεία και τη σημασία των μύθων, καθώς και τα ηθικά διδάγματα που αυτοί προσφέρουν στη διαμόρφωση της πολιτιστικής ταυτότητας, συστήνει την ενότητα της Μυθολογίας και αναζητά άτομα που επιθυμούν να τη στελεχώσουν μέσω της συγγραφής των κειμένων τους!

Η συνεισφορά των αρθρογράφων σε αυτή την ενότητα θα αφορά δύο άρθρα τον μήνα, για το διάστημα των έξι μηνών. Με την παρέλευση του διαστήματος αυτού θα χορηγείται βεβαίωση εθελοντικής συμμετοχής.

Αν σε συναρπάζουν οι μύθοι και οι θρύλοι από όλο τον κόσμο και σου αρέσει να διακρίνεις τα υψηλά νοήματα πίσω από τις λέξεις, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την αίτηση στον σύνδεσμο που ακολουθεί!

«Διὸ καὶ ὁ φιλόμυθος φιλόσοφός πώς ἐστιν»

-Αριστοτέλης, Μετά τα φυσικά.

Σε περιμένουμε!

Created by Saskia Arends
Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να συνεργαστείς με το OffLine Post μέσα από άλλες θέσεις, συμπλήρωσε την αντίστοιχη αίτηση.


 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ