17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔύο χρόνια OffLine Post – Είπαν για εμάς...

Δύο χρόνια OffLine Post – Είπαν για εμάς…


Του Ραφαήλ-Νικόλαου Μπελενιώτη,

Δύο δημοσιογράφοι του αθλητισμού, ο Βασίλης Σκουντής και ο Δημήτρης Μπίζας, που επί χρόνια στην ειδίκευσή τους πορεύονται με αντικειμενικότητα και συνέπεια ως προς το δημοσιογραφικό λειτούργημα, εξέφρασαν με λίγες λέξεις τις ευχές τους για τα δεύτερα γενέθλια του OffLine Post. 

Ο κορυφαίος αθλητικός συντάκτης, με διαχρονική παρουσία στην κάλυψη μπασκετικών αγώνων και δημοσιογράφος της εφημερίδας Τα Νέα, Βασίλης Σκουντής σε μήνυμά του στη σελίδα του OffLine Post στα Social Media αποτύπωσε τις παρακάτω ευχές: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για την πρωτοβουλία σας. Να είσαστε πάντοτε, σκεπτόμενοι, προβληματιζόμενοι και ανήσυχοι. Καλή δύναμη!».

Ο συντάκτης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Δημήτρης Μπίζας, που αποτελεί έναν από τους νεώτερους στο επάγγελμα και παράλληλα δημοσιογραφεί τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική μορφή του περιοδικού 4Τροχοί, με μήνυμά του προς το OffLine Post αποτύπωσε τις παρακάτω σκέψεις.

«Τα Indymedia είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των Νέων Μέσων, και το OffLine Post αποτελεί ένα παράδειγμα τέτοιου Μέσου, που επιλέγει να κινείται πάνω στη γραμμή της αντικειμενικής ματιάς, της κάλυψης των γεγονότων με αμεσότητα, της προσπάθειας για το διαφορετικό και το ενδιαφέρον.

Δεδομένες οι αρχές που το διέπουν, καθώς και η ζέση με την οποία το αντιμετωπίζουν οι συντελεστές του, αφού είναι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι, στοιχεία που, μαζί με τις γνώσεις και τον μόχθο, φέρνουν τα αποτελέσματα που βλέπουμε εδώ και -πλέον- δύο χρόνια.

Ήταν χαρά μου να συμμετάσχω στο #Overcome στα τέλη του 2019, ένα από τα αρκετά projects και ημερίδες του OffLine Post, και είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη.

Ευχή μου το OffLine Post να κρατήσει πολλά ακόμα χρόνια, να παραμείνει πιστό στις αξίες που το εμφορούν και να μεγαλώσει όσο του πρέπει».

Κλείνοντας τα δύο χρόνια λειτουργίας μας και εισερχόμενοι στον τρίτο, που επιδιώκουμε να αποτελέσει εφαλτήριο νέων προσεγγίσεων, ευχαριστούμε από καρδιάς τον Β. Σκουντή και τον Δ. Μπίζα για τα ενθαρρυντικά τους σχόλια. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες αναγνώστες, οι οποίοι μας δείχνουν σταθερά την υποστήριξή τους και βέβαια, την πολυπληθή συντακτική ομάδα, που συμμετέχει με αγάπη στο εγχείρημά μας.


Ραφαήλ-Νικόλαος Μπελενιώτης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1999. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με κατεύθυνση στην Ιστορία. Αρέσκεται στο να αποκωδικοποιεί την τρέχουσα επικαιρότητα μέσω της αρθρογραφίας.

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ραφαήλ-Νικόλαος Μπελενιώτης, Σύμβουλος Έκδοσης
Ραφαήλ-Νικόλαος Μπελενιώτης, Σύμβουλος Έκδοσης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1999. Είναι φοιτητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με κατεύθυνση στην νεότερη και σύγχρονη ελληνική ιστορία.