19.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΤαξιδιωτικά Θέματα – Γίνε Μέλος!

Ταξιδιωτικά Θέματα – Γίνε Μέλος!


ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Υπάρχει ένα ρητό που αναφέρει ότι «το ταξίδι είναι το μόνο πράγμα που ξοδεύοντας χρήματα, θα σας κάνει πιο πλούσιους», ενώ ένα αντίστοιχο «ταξίδι» –και μάλιστα με τα ίδια οφέλη– είναι κι αυτό που επιτελείται μέσα από τη γραφή. Σου αρέσει να ταξιδεύεις; Νιώθεις ένας πραγματικός ταξιδιώτης και όχι απλά ένας επισκέπτης μιας πόλης; Ανυπομονείς να βρεις τη νέα τοποθεσία που θα επισκεφθείς; Ξοδεύεις ώρες διαβάζοντας για προορισμούς και η λίστα των επόμενων ταξιδιών σου είναι ατελείωτη; Αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι θετική και, ταυτόχρονα, αναζητάς ένα βήμα για να γράφεις για όλα αυτά, βρίσκεσαι στο ιδανικό μέρος!

Είναι γεγονός πως τα Ταξίδια αποτελούν τρόπο ζωής· μια ευκαιρία για να αποδράσει κανείς από την πραγματικότητα, να γνωρίσει νέες κουλτούρες, ανθρώπους, περιοχές και να νιώσει Πολίτης του Κόσμου. Αστικά τοπία της χώρας μας και μέρη για τους φυσιολάτρες που κανείς δεν φαντάζεται, μεσαιωνικές πόλεις της Ευρώπης, πολύβουες μητροπόλεις και εξωτικά μέρη σε κάθε γωνιά της υφηλίου περιμένουν να τα εξερευνήσεις και να τα προτείνεις στους επόμενους επισκέπτες τους.

Το OffLine Post, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό του και να αναβαθμίζει διαρκώς την αναγνωστική εμπειρία των επισκεπτών του, συστήνει την κατηγορία των Ταξιδιωτικών Θεμάτων και αναζητά άτομα που επιθυμούν να τη στελεχώσουν μέσω της συγγραφής των κειμένων τους!

Πιο συγκεκριμένα, η εθελοντική συνεισφορά σε αυτήν την ενότητα αποτιμάται σε δύο άρθρα τον μήνα, ενώ μετά την παρέλευση έξι μηνών και τη συμπλήρωση των προαπαιτούμενων κειμένων, παρέχεται βεβαίωση εθελοντικής εργασίας.

Αν σε γοητεύουν τα ταξίδια προς οποιονδήποτε προορισμό και η μνήμη του κινητού σου είναι γεμάτη με φωτογραφίες από αποδράσεις εντός ή εκτός Ελλάδας, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την παρακάτω αίτηση κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό!

Σε περιμένουμε!
Created by Evi Trianti
Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να συνεργαστείς με το OffLine Post μέσα από άλλες θέσεις, μπορείς να κάνεις αίτηση πατώντας εδώ.


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ