18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΘέματα Υγείας - Γίνε Μέλος!

Θέματα Υγείας – Γίνε Μέλος!


ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Υγεία καί νούς εσθλά τώ βίω δύο

Η υγεία και ο νους είναι δύο θαυμαστά αγαθά στη ζωή

-Μένανδρος

«Υγεία είναι μια κατάσταση πλήρους σωματικής, νοητικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι απλώς η απουσία νόσου ή αναπηρίας», σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αποτελεί ένα θέμα που, αν και πάντα απασχολούσε τους ανθρώπους, τα τελευταία χρόνια είναι άκρως επίκαιρο.

Συνεχώς ακούμε τη φράση «Υγεία πάνω απ’ όλα!», μια φράση που περικλείει την τεράστια σημασία της. Το OffLine Post, στην προσπάθειά του να αναδείξει την αξία της αυτή, να ενημερώσει, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους αναγνώστες του, βρίσκεται σε αναζήτηση αρθρογράφων που συμμερίζονται αυτούς τους στόχους.

Σκοπός μας είναι η προσέγγιση του ανθρώπου ολιστικά, λαμβάνοντας υπόψη τις βιολογικές, ψυχικές, κοινωνικές και πνευματικές του ανάγκες, αλλά και τις συνεχείς εξελίξεις στις Επιστήμες Υγείας και την Τεχνολογία. Για τον λόγο αυτό, το τμήμα «αγγίζει» θέματα διαφόρων επιστημονικών κλάδων, όπως η Ιατρική, η Νοσηλευτική, η Οδοντιατρική, η Βιολογία, η Διατροφολογία, η Μαιευτική, η Εργοθεραπεία, η Λογοθεραπεία, η Φυσικοθεραπεία, η Ψυχολογία και η Βιοτεχνολογία.

Το εθελοντικό σας έργο αποτιμάται σε δύο άρθρα τον μήνα, ενώ ύστερα από το πέρας έξι μηνών και την παράδοση των προαπαιτούμενων κειμένων σάς παρέχεται βεβαίωση εθελοντικής συνεργασίας.

Εάν επιθυμείτε κι εσείς να προβάλλετε υγιή πρότυπα ζωής μέσω της αρθρογραφίας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Σας περιμένουμε!

Created by Evi Trianti
Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνεργαστείτε με το OffLine Post μέσα από άλλες θέσεις, μπορείτε να κάνετε αίτηση πατώντας εδώ.


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ