23.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚυριακάτικα Sunset Parties

Κυριακάτικα Sunset Parties


Της Εύας Παπαντωνάκη,

Early drinking parties/events

Όταν χαράζει στο Αιγαίο είναι όμορφα σου λέω.. όταν όμως δύει στην Αθήνα είναι καλύτερα. Όσο το φαινόμενο του early party, early drinking γίνεται θεσμός και στην Αθήνα το καλοκαίρι, όλο και περισσότερα μαγαζιά αποφασίζουν τις Κυριακές να οργανώνουν πάρτυ την ώρα που δύει ο ήλιος. Άλλωστε, λίγο το ηλιοβασίλεμα, λίγο η θάλασσα, κοκτέιλ, καλή μουσική και αποτελούν έναν άχαστο συνδυασμό.

La Luz

Από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά πάρτυ της Αθήνας, το La Luz λαμβάνει χώρα τις Κυριακές με ένα afternoon πάρτυ που ξεκινά στις 18:00. Με διεθνή ονόματα της house μουσικής ως καλεσμένους και με tribal διαθέσεις ανεβάζει τους ρυθμούς και προσκαλεί τους Αθηναίους σε ένα πάρτυ παρέα με το ηλιοβασίλεμα. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι DJs που παίζουν ανανεώνονται ανά δύο εβδομάδες ώστε να διαφοροποιείται και η μουσική, καλύπτοντας διαφορετικά γουστά και προτιμήσεις. Το show περιλαμβάνει χορευτές, πυροτεχνήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα σας αφήσω να ανακαλύψετε μόνοι σας.

Yucatán

Πάνω στην παραλία του Αλίμου το πιο καλοκαιρινό πάρτυ εξελίσσεται δίπλα στο κύμα. Χαρακτηριστικά cocktails, tribal μουσική και boho πινελιές προσκαλούν τον κόσμο να χορέψει από τις 18:00 έως τις 2:00. Και σε αυτό το απογευματινό πάρτυ δεν λείπουν τα καλεσμένοι, με διεθνούς καλλιτέχνες της house μουσικής, ενώ ταυτόχρονα στο κοινό βρίσκονται κάθε Κυριακή, διασημότητες και influencers του εγχώριου μουσικού και χορευτικού χώρου. Με boho διακόσμηση, “μαξιλάρες” και ξαπλώστρες, το Yucatán είναι ένα πάρτυ που σε προκαλεί να χορέψεις ξυπόλυτος στην άμμο με την εικόνα του ηλίου να βυθίζεται στην θάλασσα.

No culture

Ίσως το πάρτυ που ξεκινά πιο αργά από όλα της λίστας, το No culture με RnB και hip-hop στοιχεία ξεκινά στην 20:00 και κρατά μέχρι το πρωί. Στον πολλά υποσχόμενο καλοκαιρινό και καινούργιο του χώρο, με επισκέπτες γνωστούς celebrities όπως Κώνι Μεταξά και Τραϊάνα Ανανία και ρυθμούς classic-RnB αλλά και νέου Trap, δημιουργείται ένα ανεπανάληπτο πάρτυ γεμάτο ζωντάνια, shows και πολυάριθμες εκπλήξεις.


Εύα Παπαντωνάκη
Γεννημένη το 1998, στην ΑΘήνα. Φοιτά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού. Είναι γλωσσομαθής, με ενδιαφέρον για τα πολιτισμικά και κοινωνικά δρώμενα. Κατ’ επέκταση, αρθρογραφεί στο Ελεύθερο.

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ