17.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Εκτός Γραμμής» - Ετών, Τεσσάρων!

«Εκτός Γραμμής» – Ετών, Τεσσάρων!


Η γνώμη του OffLine Post,

Η σημερινή ημέρα, 29 Αυγούστου 2022, είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους εμάς, καθώς συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδρομή του OffLine Post, του νεανικού μέσου που έδωσε φωνή σε εκατοντάδες νέες και νέους για να εκφράσουν την άποψή τους σε μια πλειάδα θεματικών πεδίων. Με αρωγούς την ελευθερία της έκφρασης και την πολυφωνία, μια πληθώρα απόψεων εξωτερικεύονται, δίνοντας, έτσι, έναυσμα για διάλογο, επιμόρφωση και την ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού.

Η τέταρτη αυτή επέτειος για όλους εμάς ενέχει έναν ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα. Έχοντας οριοθετήσει τον τρόπο έκφρασής μας, έχοντας συναντήσει δυσκολίες και σκοπέλους και γνωρίζοντας πώς να επιλύουμε οτιδήποτε θέλει προκύψει, έχουμε εισέλθει στην πιο δημιουργική και παραγωγική μας περίοδο. Άλλωστε, από τα τελευταία μας γενέθλια έχουμε ολοκληρώσει το σπουδαίο αφιερωματικό project για τα 200 χρόνια ύπαρξης του ελληνικού κράτους και την Ελληνική Επανάσταση, διανθίσαμε το τμήμα Ιστορίας με τη θεματική της Μυθολογίας, καθημερινά προσεγγίσαμε γνωστά και άγνωστα γεγονότα μέσα από τις «Ματιές στην Ιστορία», ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο project για τις Γαλλικές Εκλογές, το οποίο επί τέσσερις μήνες κάλυψε πλήρως την πορεία προς τις κρίσιμες προεδρικές και κοινοβουλευτικές εκλογές, μέχρι και τη συγκρότηση της νέας γαλλικής κυβέρνησης.

Σε αυτό το ταξίδι, λοιπόν, νιώθουμε πιο δημιουργικοί από ποτέ, προσπαθώντας να παρουσιάζουμε σε καθημερινή βάση μια ευρεία γκάμα θεμάτων, από την Τέχνη μέχρι την Πολιτική και από την Οικονομία μέχρι τις διεθνείς εξελίξεις. Εκτός από τα παραπάνω θέματα, το ανήσυχο πνεύμα του OffLine Post εξερευνά συνεχώς νέα μονοπάτια, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφιέρωμα, που εκτυλίσσεται την τρέχουσα περίοδο, αναφορικά με τη Μικρασιατική Εκστρατεία, αλλά και την καταστροφή της Σμύρνης, υπό τον τίτλο «Το χρονικό της Μικράς Ασίας: 100 χρόνια από τον ξεριζωμό». Ένα project που δεν καταπιάνεται μονάχα με τα ιστορικά γεγονότα και τις μάχες, αλλά και με τον τρόπο που τα γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα στην Ιωνική γη, επέδρασαν στον νεοελληνικό πολιτισμό.

Created by Saskia Arends

Ο στόχος της εξέλιξής μας είναι διαρκής, αναμφίβολα, όμως, νιώθουμε ότι σε έναν βαθμό έχουμε επιτύχει χάρη στη δική σας πολύτιμη στήριξη! Τώρα, που η προσπάθειά μας για το εγχείρημα αυτό γίνεται όλο και καλύτερη, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας, ώστε να σας προσφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, καλύπτοντας ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις! Παράλληλα, ευελπιστούμε πως ο δημιουργικός αυτός συγγραφικός αγώνας θα διευρυνθεί με τη συνεχή επέκταση της ομάδας του site μας, καθώς όλο και περισσότερα ευρηματικά και ταλαντούχα άτομα, και μάλιστα από πολλούς και διαφορετικούς τομείς, εντάσσονται στον κορμό του OffLine Post, αυξάνοντας τη δυναμική του και διανθίζοντάς το με τα περίτεχνα άρθρα τους! Με παντοτινούς συνοδοιπόρους την υπομονή και την επιμονή, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να αποτελούμε επιβάτες αυτού του συγγραφικού ταξιδιού. Σας ευχαριστούμε!

Χρόνια πολλά, OffLine Post!


 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ