24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΤεχνολογίαDYG: Η νέα δυναμική παρουσία στον χώρο του Software Development και IT...

DYG: Η νέα δυναμική παρουσία στον χώρο του Software Development και IT Support


Του Γιώργου Σαλπιγγίδη,

Διανύοντας τον 21ο αιώνα ένα είναι σίγουρο: ολόκληρη η ζωή μας κινείται γύρω από την τεχνολογία. Όλοι μας λίγο πολύ είμαστε σήμερα καταναλωτές τεχνολογικών και ψηφιακών μέσων και υπηρεσιών με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Το ερώτημα, όμως, που γεννάται σε κάποιον που θέλει να ανοιχτεί σε αυτόν τον μεγάλο ψηφιακό κόσμο συνίσταται στο ποιος θα αναλάβει τη δημιουργία του κατάλληλου διαδικτυακού χώρου.

Ένας τέτοιος φορέας είναι η DYG, μια εταιρεία με εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει τη δημιουργία των κατάλληλων για κάθε περίπτωση ιστοτόπων. Η DYG αποτελεί μια ιδέα που υλοποιήθηκε το 2020, όταν μια βαθιά φιλική σχέση μετεξελίχθηκε σε μια δυνατή και αγαστή συνεργασία, ούσα πλέον μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον απαιτητικό χώρο του Software Development και του IT Support.

Πηγή Εικόνας και Πνευματικά Δικαιώματα: dyg.gr

Η DYG είναι σε θέση να προσφέρει τέσσερις βασικές ψηφιακές υπηρεσίες στον χώρο του Κώδικα και του Σχεδίου, με ένα προσαρμοσμένο λογισμικό που λειτουργεί με βάση τις εκάστοτε ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Έπειτα, η ανάπτυξη του Ιστοτόπου γίνεται με γνώμονα ένα αισθητικά ωραίο αποτέλεσμα, ενώ, παράλληλα, λαμβάνονται όλα τα μέτρα, έτσι ώστε η σελίδα να είναι γρήγορη, ασφαλής και επεκτάσιμη, κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά οι ειδικοί της εταιρείας, αφού διαθέτουν πολλές εργατοώρες πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Η δημιουργία ευέλικτων εφαρμογών για κινητά είναι μία ακόμη υπηρεσία που προσφέρει η DYG, με βασικό κορμό την ανάπτυξη αξιόπιστων, τεχνολογικά ενημερωμένων και εύχρηστων apps που ταιριάζουν στο πνεύμα του εκάστοτε ιδιώτη. Τέλος, παρέχει μια εξειδικευμένη και καλά οργανωμένη τεχνική υποστήριξη που στέκεται δίπλα στις όποιες ανάγκες ανακύψουν.

Η εταιρεία έχει ένα ευρύ πλαίσιο πελατών από διάφορους χώρους, όπως η ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε., Markakos Constructions S.A.LoukrezisCarbonzapp και πολλές ακόμη που εμπιστεύονται τις μεγάλες δυνατότητες της DYG. Παράλληλα, η διετής συνεργασία με το OffLine Post στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης, αναδεικνύει έμπρακτα τις υψηλές απαιτήσεις ενός γρήγορου ιστοτόπου.

Σε μια εποχή, λοιπόν, που η αλληλεπίδραση με το διαδίκτυο είναι πλέον δεδομένη και καθημερινή, η εταιρεία είναι εδώ για να κάνει τη διαδικασία αυτή ευέλικτη, παρέχοντας καινοτόμες, ποιοτικές και αποδοτικές ψηφιακές λύσεις στους πελάτες της, μέσα από τις προηγμένες και συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογικές της υπηρεσίες.

Πηγή Εικόνας και Πνευματικά Δικαιώματα: dyg.gr

Η επιχειρηματική εξέλιξη κάθε πελάτη θέτει για την εταιρεία μια καινούργια πρόκληση, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις τελευταίες τάσεις, καθιστώντας, έτσι, το παρεχόμενο αποτέλεσμα ελκυστικό, σύγχρονο και ποιοτικό. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι πίσω από την DYG: «Αποστολή μας είναι να προβλέπουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και να είμαστε ένα βήμα μπροστά, καλύπτοντας σήμερα τις ανάγκες του αύριο».

Εάν θέλετε κι εσείς να κάνετε το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την DYG στο dyg.gr.


 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Σαλπιγγίδης, Σύμβουλος Διοίκησης
Γιώργος Σαλπιγγίδης, Σύμβουλος Διοίκησης
Γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Φοιτητής του Τμήματος Ιστορία, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, της Καλαμάτας. Λάτρης της Βυζαντινής και Νεότερης Ιστορίας, του αρχαίου θεάτρου, του βιβλίου και της μαγειρικής.