23.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι η influencer που χρειαζόμαστε

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι η influencer που χρειαζόμαστε


Της Ρένας Δανατζή,

Όλοι είδαμε την εικόνα της Ιωάννας χωρίς τη μάσκα. Δύο ολόκληρα χρόνια μετά από το συμβάν μεσολάβησαν πολλά χειρουργεία, πολύς πόνος, πολλές δύσκολες στιγμές, μέχρι την ημέρα που η Ιωάννα γεμάτη αυτοπεποίθηση μας έδειξε το πρόσωπό της. Για εμένα, η Ιωάννα είναι κάτι παραπάνω από μία πολύ δυνατή γυναίκα που καταφέρνει παρά τις δυσκολίες να αντιμετωπίζει το πρόβλημα των πολλαπλών εγκαυμάτων και όλες τις συνέπειές του. Είναι η influencer που χρειαζόμαστε.

Θα μπορούσε να έχει βυθιστεί στον ψυχολογικό της βούρκο, να εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην μάθουμε ποτέ ξανά για εκείνη. Παρ΄ όλα αυτά η Ιωάννα αποφάσισε να πατήσει γερά στα πόδια της και έχοντας ως στήριγμα το πραγματικό ενδιαφέρον όλης της χώρας και φυσικά διάσημων που τη στήριξαν πρακτικά, έλαμψε και μόλις η κατάσταση της υγείας της το επέτρεψε ξεκίνησε να δίνει δυναμικό παρόν.

Μέσα από τα podcasts και τις εμφανίσεις της σε διάφορα events μας δίνει το εκπληκτικό παράδειγμά πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες εάν κάποιος θέλει πραγματικά να ζήσει τη ζωή του και να εκμεταλλεύεται την κάθε μικρή στιγμή. Παραμένει πάντοτε ευγενική, διακριτική, χωρίς να πει το παραμικρό για τη γυναίκα που προσπάθησε να την καταστρέψει. Η Ιωάννα μάζεψε όλα εκείνα τα μικρά κομμάτια του εαυτού της που έσπασαν και με απίστευτη επιμέλεια, έχοντας πάντοτε δίπλα της γιατρούς, ψυχολόγους και ανθρώπους που την αγαπούν, είναι μία influencer που πραγματικά χαιρόμαστε να ακολουθούμε.

Πηγή εικόνας: protothema.gr

Μέσα από αυτήν μαθαίνουμε πως η πραγματική ζωή δεν έχει φίλτρα, ούτε είναι μόνο υπερ-τέλειες στιγμές, super στυλάτα ρούχα και καλοχτενισμένα μαλλιά. Πραγματικός influencer είναι αυτός που σε μαθαίνει πώς να διαχειρίζεσαι ό,τι και να προκύψει στη ζωή σου· ότι το θέμα δεν είναι να βλέπεις τα εμπόδια, αλλά το πόσο υπέροχη θα είναι η θέα μόλις καταφέρεις να τα ξεπεράσεις. Και η Ιωάννα αυτό το κάνει υπέροχα.

Η προώθηση προϊόντων και οι διαφημίσεις θα έπρεπε να είναι απλά ένα κομμάτι της συνολικής δουλειάς ενός influencer και όχι το Α-Ω. Δεν είναι κακή ιδέα να κερδίζουμε iPhone με ένα μόνο follow, αλλά δεν είναι και το παν. Το θέμα είναι να μένει και κάτι άλλο στο τέλος της ημέρας. Ένα μικρό σκούντημα, το οποία θα μας ξυπνάει ώστε να γινόμαστε πιο δραστήριοι, πιο δυναμικοί, πιο σίγουροι για τον εαυτό μας, πιο όμορφοι ως άνθρωποι. Όμορφοι όπως η Ιωάννα, που μας έδειξε με τόση αυτοπεποίθηση το πρόσωπό της κι εμείς μείναμε να την χαζεύουμε με το στόμα ανοιχτό για το μεγαλείο της ψυχής της.


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δανατζή
Ρένα Δανατζή
Απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης στο νησί της καρδιάς της, την Κρήτη. Αρθρογραφεί από μικρή (πλέον και επαγγελματικά), γιατί είναι το μόνο πράγμα που την ηρεμεί και την ισορροπεί απόλυτα. Από εκείνην, θα διαβάσουμε απόψεις που περισσότερο νιώθει και λιγότερο σκέφτεται· διετέλεσε αρχισυντάκτρια των Κοινωνικών Θεμάτων του OffLine Post από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2020.