17.9 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Εκτός Γραμμής» - Για το τρίτο μας κεράκι...

«Εκτός Γραμμής» – Για το τρίτο μας κεράκι…


Η γνώμη του OffLine Post,

Υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που χαράσσονται ανεξίτηλα όχι μόνο στη μνήμη κάποιου, αλλά κυρίως στην καρδιά του. Η 29η Αυγούστου είναι η ημερομηνία που αποτελεί για εμάς «φάρο» δημιουργικότητας και κομβικό σημείο στην πορεία μας, έχοντας εντυπωθεί βαθιά στη μνήμη μας.

Ήταν 29 Αυγούστου του 2018, όταν το OffLine Post βγήκε για πρώτη φορά στον «αέρα». Σήμερα, τρία χρόνια μετά, είμαστε ακόμα στον «αέρα», εκπέμπουμε γραπτώς τις ιδέες, τις απόψεις και τα πιστεύω μας, πάντα στο πλαίσιο της σφαιρικής και ενδελεχούς έρευνας. Τρία χρόνια μετά διατηρούμε το ίδιο όνειρο και εκφραζόμαστε, σεβόμενοι τη διαφορετικότητά μας, αλλά και την ευθύνη μας στο διαρκή αγώνα για μάθηση και επιστημονική επάρκεια.

Όταν το OffLine Post δημιουργήθηκε, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα γίνει αυτό που είναι σήμερα. Μια ομάδα νέων έβαλε στόχο να γίνει ένας αξιόλογος φορέας απόψεων με ακαδημαϊκή κάλυψη και επιστημονική επάρκεια.

Πλέον, μετά από τρία χρόνια αδιάλειπτης και καθημερινής λειτουργίας, ο φορέας αυτός ολοένα εξελίσσεται και βελτιώνεται, προκειμένου να ανταποκριθεί αφενός στις δυσχερείς συνθήκες της καθημερινότητας και αφετέρου στις αυξημένες απαιτήσεις των αναγνωστών του. Ήδη μέσα σε ένα χρόνο έχουμε ολοκληρώσει σχεδόν όλα τα project που παρουσιάσαμε πέρυσι τέτοια μέρα, στα 2α μας γενέθλια.

Το Ραντάρ Αναπτυσσόμενων Χωρών «ταξίδεψε» από την Ασία στην Αφρική και τη Λατινική Αμερική, ενώ οι Περιηγήσεις στις Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες κλείνουν σε λίγες εβδομάδες με το υπέροχο Άμστερνταμ. Η πρωινή μας στήλη του Fe-Memorance παρουσίασε εμβληματικές γυναικείες φυσιογνωμίες, που άλλαξαν με τον τρόπο τους τον κόσμο, αλλά και τη θέση των γυναικών σε αυτόν.

Τρία χρόνια, τρία υπέροχα χρόνια, γεμάτα γνώση, προσπάθεια, δημιουργικότητα και κυρίως μεράκι για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους τους αναγνώστες μας• από αυτούς που μας στηρίζουν αδιάκοπα από την πρώτη μέρα έως αυτούς που μας γνώρισαν στη διαδρομή και στήριξαν το έργο και το όραμά μας. Φυσικά, πρέπει να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα όλους εσάς, που έχετε αγκαλιάσει με τόση ζέση την προσπάθειά μας, που συνεχίζετε να υποστηρίζετε το εθελοντικό μας έργο και που έχετε συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του οράματός μας!
Από την πλευρά μας, όλοι οι συντελεστές του εγχειρήματος αυτού -από τους αρθρογράφους μέχρι και τα μέλη του διοικητικού κορμού- νιώθουμε τυχεροί, καθώς η συνεισφορά μας στη λειτουργία του OffLine Post, μάς έχει διδάξει πολλά. Ανάμεσά τους, την αξία του να λειτουργούμε ομαδικά, να συνεργαζόμαστε δημιουργικά και να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε το OffLine Post να καταστεί ένας τόπος ελεύθερης γνώμης, στον οποίο θα είναι δεκτές όλες οι επιστημονικά άρτιες και τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις.

Χρόνια σου πολλά, λοιπόν, OffLine Post! Σε ευχαριστούμε που πυροδοτείς την πιο δημιουργική και παραγωγική πλευρά του εαυτού μας! Υποσχόμαστε να σε φτάσουμε στο απόγειο της πορείας σου, αναζητώντας πάντοτε το καλύτερο, στοχεύοντας στο άρτιο, το ορθό και το επιστημονικά ακριβές.

Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνεις να ακουστούμε και να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στη διαμόρφωση της κοινωνίας μας, στοχεύοντας σε αυτό που οραματιζόμαστε, έναν ιδεατό κόσμο ελευθερίας της γνώμης, απουσίας της ημιμάθειας και σεβασμού της πολυφωνίας. Σε ευχαριστούμε OffLine Post, ας συνεχίσουμε πάντα τα όνειρά μας με τον καλύτερο τρόπο που ξέρουμε. Πάντα «Εκτός Γραμμής»…


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ