17.9 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Εκτός Γραμμής» - Στο κατώφλι των δύο ετών!

«Εκτός Γραμμής» – Στο κατώφλι των δύο ετών!


Η γνώμη του OffLine Post,

Δύο ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που το OffLine Post ξεκίνησε το ταξίδι του και για εμάς, που φροντίζουμε για την καθημερινή του λειτουργία και εξέλιξη, τα δύο αυτά χρόνια έχουν κυλήσει σαν μια στιγμή! Πράγματι, η ανταπόκρισή σας στην προσπάθειά μας μάς κάνει όντως να πιστεύουμε ότι έχουμε υπάρξει συνειδητοποιημένοι και παραγωγικοί «πιλότοι» του χρόνου μας, αφού πιστέψαμε και επενδύσαμε στην ιδέα της δημιουργίας ενός ανεξάρτητου φορέα γνώμης και έκφρασης νέων. Χωρίς να το έχουμε επακριβώς συνειδητοποιήσει, η αρχική μας ιδέα έχει μετουσιωθεί σε ένα εγχείρημα, που χαίρει της εκτίμησης και της υποστήριξης 20.000 και πλέον ακολούθων στα social media, που μας παρακολουθούν και μας δίνουν ώθηση, να συνεχίσουμε να είμαστε αφυπνισμένοι, προβληματιζόμενοι, επίκαιροι και ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και εμπειρίες.

Τα δύο αυτά χρόνια «ζωής» του OffLine Post έχουμε καταφέρει να είμαστε μια ενωμένη ομάδα νέων ανθρώπων, να κάνουμε νέες γνωριμίες, να θέσουμε τις βάσεις για στέρεες φιλίες, να διαβάσουμε, να ενημερωθούμε, να αρθρογραφήσουμε, να σχολιάσουμε κριτικά όλα όσα μας προβληματίζουν, να στηλιτεύσουμε τα κακώς κείμενα της σημερινής κοινωνίας, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να μην επαναπαυόμαστε ποτέ, να είμαστε σε εγρήγορση και να υποδεχόμαστε κάθε αντίθετη άποψη με σεβασμό, ψυχραιμία και θετική διάθεση. Και κάπως έτσι, καταφέραμε η ομάδα μας ολοένα και να επεκτείνεται, οι αρθρογράφοι μας ολοένα και να αυξάνονται και το επίπεδο των άρθρων μας να βελτιώνεται και να στοχεύει ολοένα και περισσότερο στην επιστημονική επάρκεια και ακρίβεια.

Ο Ιδρυτής-Διευθυντής, Νικόλαος Ερμής, η Υποδιευθύντρια, Σοφία Βογά, ο Αρχισυντάκτης Έκδοσης, Ραφαήλ-Νικόλαος Μπελενιώτης, ο Υπεύθυνος Περιεχομένου, Κωνσταντίνος Σταμούλης και η Αρχισυντάκτρια Παρατηρητηρίου Αμερικανικών Εκλογών, Ιωάννα Χατζηαντωνίου εικονίζονται στην παρούσα φωτογραφία.

Όλοι μας οι στόχοι και τα όνειρά μας, όμως, δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς τη δική σας υποστήριξη και εμπιστοσύνη και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε θερμά. Η ενθουσιώδης και θετική αντιμετώπιση της ιδέας μας, του «πνευματικού μας παιδιού», όπως μας αρέσει να αποκαλούμε το OffLine Post, μάς δημιουργεί το ηθικό βάρος να επιμείνουμε στην τελειότητα, να μην συμβιβαζόμαστε με ημίμετρα και να γινόμαστε καθημερινά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, παραμένοντας πάντοτε «εκτός γραμμής», αλλά παρόντες στο σήμερα, προβληματιζόμενοι για το χθες και γεμάτοι ελπίδα και ανυπομονησία για το μέλλον!

Αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να οργανώσουμε με μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεις, στις οποίες είχαμε την τιμή να παρευρεθούν αξιόλογες προσωπικότητες του δημοσιογραφικού, πολιτικού και ακαδημαϊκού χώρου, που μας μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους και δημιούργησαν ένα πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω διάλογο και προβληματισμό. Παράλληλα, κατορθώσαμε να παρέχουμε σε νέους ανθρώπους ένα βήμα, για να εκφραστούν αυθεντικά, χωρίς προκαταλήψεις και περιορισμούς, να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις κλίσεις τους, να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και να προβληματιστούν και γι’ αυτό είμαστε πραγματικά περήφανοι. Και είμαστε πραγματικά περήφανοι για την εξέλιξη και την πορεία των παιδιών αυτών, που εμπιστεύτηκαν το OffLine Post και στήριξαν το όραμά μας με τη δική τους εθελοντική συνεισφορά.

Στην παρούσα φωτογραφία εικονίζονται οι πλείονες εκ των διοικητικών του OffLine Post. Ήτοι, ο Ιδρυτής-Διευθυντής, Νικόλαος Ερμής, η Υποδιευθύντρια, Σοφία Βογά, ο Αρχισυντάκτης Έκδοσης, Ραφαήλ-Νικόλαος Μπελενιώτης, ο Υπεύθυνος Περιεχομένου, Κωνσταντίνος-Ειρηναίος Σταμούλης, ο Αρχισυντάκτης Οικονομικών, Παναγιώτης Παναγιωτακόπουλος, ο Αρχισυντάκτης Ιστορίας, Γεώργιος Σαλπιγγίδης, η Αρχισυντάκτρια Παρατηρητηρίου Αμερικανικών Εκλογών, Ιωάννα Χατζηαντωνίου, η Αρχισυντάκτρια Ξενόγλωσσης Έκδοσης, Μαντώ Γιαννή, ο Υπεύθυνος Ραντάρ Αναπτυσσόμενων Χωρών, Παύλος Πετίδης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Δημήτρης Τόλιας.

Δύο ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει, αλλά αυτός που μένει πάντα ζωντανός είναι ο ενθουσιασμός και η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Έτσι, συνεχίζουμε το έργο μας, δημιουργώντας νέες στήλες, projects και αφιερώματα, όπως είναι ενδεικτικά το εγχείρημα του «Ραντάρ Αναπτυσσόμενων Χωρών», αλλά και το «Fe-Memorance», μια νέα στήλη, που είναι εδώ, για να τιμήσει γυναίκες-σύμβολα, που στιγμάτισαν την ιστορία της ανθρωπότητας. Παράλληλα, δεσμευόμαστε να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τις ήδη υπάρχουσες στήλες μας, αυξάνοντας τη ροή των άρθρων μας, αλλά και διευρύνοντας το αντικείμενο μελέτης και σχολιασμού μας!

Με αυτόν τον τρόπο και με ευγνωμοσύνη και χαρά, συνεχίζουμε την περιήγησή μας στον κόσμο της γνώσης και της αδιάβλητης και αντικειμενικής πληροφόρησης, με την προσδοκία και την ελπίδα ότι όλοι εσείς θα είστε συνοδοιπόροι μας σε αυτό το περιπετειώδες και γεμάτο εκπλήξεις ταξίδι!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ