19.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΟικονομικά Θέματα - Γίνε Μέλος!

Οικονομικά Θέματα – Γίνε Μέλος!


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Η οικονομία αποτελεί μία πολυπαραγοντική και πολύπλευρη πτυχή της καθημερινότητάς μας, η οποία αφορά όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας και ανάπτυξης. Κάθε τι μπορεί να μεταφραστεί σε οικονομικούς όρους, να έχει επιρροή στην οικονομική ζωή και να μας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τα πάντα. Από τις καθημερινές συναλλαγές (είτε αυτές έχουν τη μορφή ανταλλακτικού εμπορίου είτε χρηματικού) και την άνοδο ή την πτώση του δείκτη τιμών, μέχρι και τα πιο εξειδικευμένα τμήματα του χρηματιστηρίου και των συναλλαγματικών, η οικονομία αφορά και επιδρά στη ζωή όλων μας.

Επιθυμώντας την ανάδειξη της αξίας και της σημασίας των σχετιζόμενων με την οικονομία θεμάτων, όλου του φάσματος των δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων, το OffLine Post έχει από το ξεκίνημά του δημιουργήσει το Τμήμα της Οικονομίας. 

Συνεντεύξεις, παρουσιάσεις συνεδρίων, άρθρα αναφορικά με κλασικές οικονομικές θεωρίες, αλλά και νέα οικονομικά, φορολογικά και επιχορηγητικά προγράμματα, με αναφορά τόσο στη χώρας μας όσο και στο εξωτερικό, κι άλλα πολλά κοσμούν καθημερινά το τμήμα μας. Παράλληλα, παρουσιάζουμε νεοφυείς επιχειρήσεις, τα νέα του επιχειρηματικού και ναυτιλιακού τομέα, αναλύουμε προηγούμενες οικονομικές κρίσεις, τις τάσεις του χρηματιστηρίου και των επενδύσεων. Με καθημερινή ροή στο πρόγραμμα του OffLine Post, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη του μεγαλύτερου ποσοστού αυτών, επιδιώκοντας να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αναγνώστη. 

Στην προσπάθειά μας να κρατούμε τον «παλμό» της επικαιρότητας και των εξελίξεων, στοχεύουμε στην ανανέωση του δυναμικού μας και την περαιτέρω διεύρυνση και ανάπτυξη της ομάδας μας. Άτομα με ενδιαφέροντα σε οποιοδήποτε κομμάτι του κλάδου της οικονομίας είναι ευπρόσδεκτα να προσφέρουν το συγγραφικό τους έργο, ανεξαρτήτως εμπειρίας. Πιο συγκεκριμένα, η εθελοντική συνεισφορά αποτιμάται σε δύο άρθρα τον μήνα, ενώ μετά την παρέλευση, τουλάχιστον, έξι μηνών και τη συμπλήρωση των προαπαιτούμενων κειμένων, παρέχεται βεβαίωση εθελοντικής εργασίας.

Αν θέλετε να στελεχώσετε το συγκεκριμένο τμήμα και να αρθρογραφείτε πάνω σε Οικονομικά Θέματα, συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση κι εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας!

Σας περιμένουμε!
Δημιουργός: Ελευθέριος Χονδρός

 

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνεργαστείτε με το OffLine Post μέσα από άλλες θέσεις, μπορείτε να κάνετε αίτηση πατώντας εδώ.


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ