17.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΠαρατηρητήριο Αμερικανικής Πολιτικής - Γίνε Μέλος!

Παρατηρητήριο Αμερικανικής Πολιτικής – Γίνε Μέλος!


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Οι Η.Π.Α. αποτελούν μια παγκόσμια υπερδύναμη από πολιτικής, οικονομικής, πολιτισμικής, στρατιωτικής και κοινωνικής απόψεως. Κάθε βήμα και κάθε μεταβολή που προκύπτει στο εσωτερικό αυτής της χώρας έχει τεράστιο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και αφορά όλον τον πλανήτη άμεσα ή έμμεσα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλιστα, η πολιτική σκηνή της Αμερικής και οι ενέργειες της νέας κυβέρνησης, που ανέλαβε τα καθήκοντά της την 20η Ιανουαρίου, χρήζουν βολιδοσκόπησης και ενδελεχούς ανάλυσης, ώστε να εξαχθούν έγκυρα συμπεράσματα και να φωτιστεί πολύπλευρα το παρασκήνιο των πολιτικών ισορροπιών.

Στο πλαίσιο αυτού του νέου κεφαλαίου για τις Ηνωμένες Πολιτείες, η ομάδα του OffLine Post απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε κάθε νέο ηλικίας άνω των 18 ετών να συμμετάσχει στο project, με τίτλο «Παρατηρητήριο Αμερικανικής Πολιτικής». Πρόκειται για μια συντονισμένη δράση, που έχει στόχο να παρακολουθεί τα δρώμενα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Χωρίζεται σε 5 θεματικές ενότητες: α. Δημοκρατικό Κόμμα, β. Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, γ. Ιστορικό Πλαίσιο, δ. Θεσμικό Πλαίσιο και ε. Πολιτειακά Θέματα.

Πιο συγκεκριμένα, η εθελοντική συνεισφορά αποτιμάται σε δύο κείμενα το μήνα, ενώ έπειτα από έξι μήνες συμπλήρωσης των προαπαιτούμενων κειμένων, θα παρέχεται σε κάθε συντάκτη πιστοποίηση εθελοντικής εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το project αναμένεται να λάβει χώρα όλη τη διετία 2021-2022, έως ότου πραγματοποιηθούν και οι Ενδιάμεσες Αμερικανικές Εκλογές (Midterm elections). Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η συμμετοχή φοιτητών ή απόφοιτων τμημάτων σχετικού γνωστικού πεδίου (π.χ. Πολιτικές Επιστήμες, Διεθνείς Σχέσεις, Ευρωατλαντικές Σπουδές), στοχεύοντας στην ακρίβεια και την αξιοπιστία των δημοσιευμάτων.

Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας και να λάβετε μέρος σε αυτό το project, συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας!

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνεργαστείτε με το OffLine Post μέσα από άλλες θέσεις, μπορείτε να κάνετε αίτηση πατώντας εδώ.


 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ