17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΜικρά Καθημερινά - Γίνε Μέλος!

Μικρά Καθημερινά – Γίνε Μέλος!


ΜΙΚΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ – ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Τι μπορεί να οριστεί ως «καθημερινό»; Ο τρόπος ζωής; Tα hobbies μας; H μουσική που ακούμε; Ένα γεγονός που μας τράβηξε την προσοχή; Μια νέα γνώση που αποκτήσαμε κατά την περιήγησή μας στα social media και την οποία θέλουμε να μοιραστούμε;

Για τον καθένα η έννοια του «καθημερινού» λαμβάνει διαφορετική διάσταση. Το σίγουρο, όμως, είναι, πως ολημερίς «βομβαρδιζόμαστε» από έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών και γνώσεων, που καθορίζουν, ανάλογα και με τα ενδιαφέροντά μας, τη διαχείριση του χρόνου μας.

Την ανάγκη για μια κριτική αντιμετώπιση των δραστηριοτήτων και των τάσεων του σήμερα επιχειρεί να καλύψει η νέα στήλη του OffLine Post «Μικρά Καθημερινά».

Σε μια αμήχανη και μεταβατική χρονική συγκυρία, όπως προβλέπεται να είναι το 2021, στο νέο μας αυτό εγχείρημα, αναζητούμε συντάκτες με πάθος, διάθεση και μεράκι για το σήμερα και τις ιστορίες του. Συντάκτες με ποικίλα ενδιαφέροντα, που αφουγκράζονται τον παλμό της εποχής κι επιθυμούν να τον μεταδώσουν στο ευρύ κοινό!

Είμαστε σίγουροι πως ο καθένας από εσάς θα βρει μέσα στις επτά θεματικές ενότητες της στήλης τα πεδία που τον εκφράζουν και τον παθιάζουν τόσο, ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας νέων του OffLine Post, αρθρογραφώντας εθελοντικά για όσα ζητήματα τον συναρπάζουν και τον ενδιαφέρουν! Ας δούμε, όμως, ποιες είναι αυτές μία προς μία:

1) Ατζέντα: Αν είσαι από τα άτομα που ψάχνουν διεξοδικά στα social media για τα events της εβδομάδας, τα πιο επιτυχημένα podcasts, τις πιο αξιόλογες τηλεοπτικές εκπομπές, τη νέα ημερίδα/ομιλία/workshop σχετικά με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, η ενότητα αυτή είναι για εσένα.

2) Αθλητισμός: Στην ενότητα αυτή, ο αθλητισμός παρουσιάζεται υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Μέσω αφιερωμάτων και κάλυψης ανορθόδοξων ιστοριών, κοιτάζουμε πίσω από την καθημερινή δράση, ώστε να αναδείξουμε τις ιστορίες και το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού. Τους αθλητές και τα σημαντικά matches, που απασχόλησαν την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, την ιστορία μεγάλων αθλητικών ομάδων, τις μεγάλες αντιπαλότητες, τα outsiders που έφτασαν στην κορυφή.

3) Γεω-Ιστορείν: Έχεις πάθος με τη γεωγραφία και τα παράδοξά της; Ψάχνεις συνεχώς για νέες πληροφορίες, facts και στατιστικά σχετικά με πόλεις, μέρη και λαούς; Στην ενότητα αυτή, επιδιώκουμε την ανάδειξη ιστοριών για τόπους μακρινούς, για μέρη και ιστορίες που ίσως δεν έχουμε ξανακούσει ή ακόμα κι αν τα έχουμε ακούσει, δεν τα έχουμε ποτέ γνωρίσει.

4) Viral: Πώς ορίζεται η έννοια του viral; Ίσως πρόκειται για μια εικόνα, ένα βίντεο που κυκλοφορεί και κοινοποιείται παντού σε βαθμό που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Αν αναζητείς συνεχώς τον παλμό της καθημερινότητας και σε έλκει ό,τι γίνεται “trend” στα social media, στην ενότητα αυτή θα μπορέσεις να αναδείξεις τα γεγονότα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο, για τα οποία δεν έχουν σταματήσει να μιλούν όλοι τις τελευταίες ημέρες.

5) Αφιερώματα: Το πάθος για ιστορίες και τον τρόπο που έχουν επηρεάσει την καθημερινότητά μας βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της ενότητας. Ανορθόδοξες ιστορίες, επέτειοι γεγονότων, καθώς και γεννήσεις ή θάνατοι σημαντικών προσωπικοτήτων, με βαθύ αποτύπωμα στις ζωές μας, αποτελούν μόνο ορισμένα θέματα που θα ενταχθούν στην ενότητα αυτή.

6) OtherStyle: Νοείται καθημερινότητα χωρίς τον τρόπο ζωής, τα hobbies μας, την προσωπικότητά μας και τους τρόπους έκφρασης; Όχι φυσικά! Στην ενότητα αυτή, κεντρικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι καθημερινές μας ασχολίες και συνήθειες. Έχεις προτάσεις για συνταγές, που θα δώσουν ένα ιδιαίτερο spice στην ημέρα μας; Μήπως έχεις ένα hobby, που θες να μοιραστείς; Ή μήπως παθιάζεσαι με τη μόδα και το ντύσιμο; Μήπως έχεις προτάσεις για apps, που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη διαχείριση του ελεύθερού μας χρόνου; Αν η απάντησή σου σε αυτά τα ερωτήματα είναι καταφατική, η ενότητα αυτή είναι η πιο κατάλληλη για σένα!

7) Top Hits: Αν είσαι μουσικόφιλος και παρακολουθείς τις νέες τάσεις και τα Charts του Spotify ή ραδιοφωνικών σταθμών, η ενότητα Tοp Hits είναι για σένα. Έχοντας τη διάσταση λίστας, με μια κριτική, όμως αποτίμηση των μουσικών τάσεων, η ενότητα αυτή θα βάλει στο μικροσκόπιο τις τάσεις πολλών «μιντιακών» φορέων αναμετάδοσης, προς αναζήτηση του «ήχου» του σήμερα.

Αν οι παραπάνω θεματικές άπτονται των ενδιαφερόντων σου, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας την/τις ενότητα/ες, που σε ενδιαφέρουν κι εμείς σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου!

Σε περιμένουμε!

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να συνεργαστείς με το OffLine Post μέσα από άλλες θέσεις, συμπλήρωσε την αντίστοιχη αίτηση.


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ