20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝομικά ΘέματαΕθνικός Διαγωνισμός Εικονικής ΔίκηςΟι ιδρυτές του Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης μιλούν για τη συνεργασία με...

Οι ιδρυτές του Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης μιλούν για τη συνεργασία με το OffLine Post στα δυο έτη λειτουργίας του


Της Αντωνίας Μαρκοβίτη & του Γιάννη Πετρά,

Όλοι έχουμε παρατηρήσει την εντυπωσιακή άνοδο του OffLine Post τα τελευταία δύο έτη, η οποία έχει συνοδευτεί τόσο από ιδιαίτερες αναλύσεις και σχολιασμούς, όσο και από την ανάδειξη ταλαντούχων και καταρτισμένων σε ποικίλα αντικείμενα νέων αρθρογράφων.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι η προσπάθεια του OffLine Post αποτελεί μια εκ των δημοφιλέστερων νεανικών εγχειρημάτων στο πεδίο του σχολιασμού και της κάλυψης ειδήσεων.

Τα δύο αυτά έτη λειτουργίας του OffLine Post συμπίπτουν με την έκτη συναπτή χρονιά διοργάνωσης του Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης (ΕΔΕΔ), του οποίου και αποτέλεσε το OffLine Post χορηγό επικοινωνίας. Έναν διαγωνισμό που υπό την ηγεσία της Αντιπροέδρου Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων της ELSA Greece Σταυρούλας Στρατή, όχι μόνο πραγματοποιήθηκε παρά τις αντιξοότητες του COVID-19, αλλά επιπλέον επεκτάθηκε και με την προσομοίωση τριών δικαιοδοσιών.

Οι δημιουργοί του Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης, Γιάννης Πετράς και Αντωνία Μαρκοβίτη, με την Σταυρούλα Στρατή, Αντιπρόεδρο Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων της ELSA Greece για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020 και τον Στέλιο Βούκουνα, Αντιπρόεδρο Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων της ELSA Greece για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019. Εικονίζονται από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Όσοι είμαστε κοντά στον ΕΔΕΔ, είδαμε τον ενθουσιασμό και την ποιότητα με την οποία η ομάδα του OffLine Post κάλυψε τον διαγωνισμό κατά τις 7-9 Αυγούστου. Η κάλυψη μάλιστα συνεχίστηκε και αυτές τις ημέρες με τις συνεντεύξεις των νικητών από κάθε δικαιοδοσία.

Μια τέτοια στήριξη πλαισιώνει μια ιδέα μας που είχε ακριβώς αυτές τις σκέψεις εξέλιξης: αφενός ποιοτική αναβάθμιση κάθε χρόνο, όπως εκπληκτικά συνέβη για μια ακόμη χρονιά χάρη στην εξαιρετική δουλειά της φετινής ομάδας, αλλά και στήριξη από φορείς κι εκτός του νομικού κόσμου. Και το OffLine Post είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα.

Άρα εμείς ως «μεγαλύτεροι» δεν μπορούμε παρά να ενθαρρύνουμε διπλά. Αν σας αρέσουν οι «δικαστικοί αγώνες», ο ΕΔΕΔ είναι στη διάθεσή σας για μια αξέχαστη εμπειρία. Αν σας ιντριγκάρει η δύναμη της πένας, το OffLine Post είναι η πλατφόρμα να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας.

Συγχαρητήρια για το φετινό επιτυχές αποτέλεσμα μιας όμορφης συνεργασίας.


TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ