11.3 C
Athens
Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020
Αρχική Γίνε Μέλος Μπες στην ομάδα – Γίνε Συντάκτης!

Μπες στην ομάδα – Γίνε Συντάκτης!


ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ – ΓΙΝΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ!

Το OffLine Post, ένας εθελοντικός και ανεξάρτητος φορέας γνώμης και σχολιασμού, που σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών έχει καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες αναγνώστες, ανοίγει εκ νέου τις αιτήσεις συνεργασίας του, προκειμένου να ενσωματωθούν στην ομάδα του νέα μέλη με όρεξη και διάθεση.

Αναζητούμε άτομα όλων των ηλικιών, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, διδακτορικούς φοιτητές και νέους εργαζόμενους που επιδιώκουν η άποψή τους να ακουστεί και να διαχυθεί μέσα σε ένα περιβάλλον επιστημονικής επάρκειας επί ιστορικών, νομικών, οικονομικών, πολιτιστικών, διεθνών και ευρωπαϊκών ζητημάτων, πλουραλισμού, ελευθερίας και ανεκτικότητας απέναντι στην αντίθετη άποψη.

Πάντοτε σε επαγρύπνηση, παρόντες σε ζητήματα επικαιρότητας, αλλά και σε θέματα διαχρονικά, που ενδιαφέρουν και προβληματίζουν, επιδιώκουμε να εξελισσόμαστε, να πρωτοπορούμε, να συμβάλουμε στη διάχυση της γνώσης και στη διαμόρφωση πολύπλευρης και απαλλαγμένης από μισαλλόδοξες και ακραίες τάσεις γνώμης. Στο πλαίσιο αυτό, προβαίνουμε στη δημιουργία νέων τμημάτων και στη διοργάνωση νέων projects, αφουγκραζόμενοι πάντοτε τις ανάγκες των μελών της ομάδας μας και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στους προβληματισμούς της κοινωνίας μας. Στόχος μας; Μόνο η κορυφή, η καθημερινή μας αυτοβελτίωση και η συμβολή μας στη διάπλαση ενός διαδικτυακού τόπου – κέντρου ανταλλαγής απόψεων, εμπειριών και γνώσεων.

Η συνεισφορά των νεοεισαχθέντων μελών αποτιμάται σε δύο άρθρα το μήνα, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι μετά τη συγγραφή 12 κειμένων, ήτοι μετά την ομαλή συνεργασία έξι μηνών, παρέχεται στον εκάστοτε συντάκτη βεβαίωση εθελοντικής εργασίας.

Αν είσαι νέος άνω των 17 ετών, πληροίς όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και θέλεις να αποτελέσεις μέλος μιας ενωμένης, δραστήριας και «ανήσυχης» ομάδας, μην διστάσεις να συμπληρώσεις την παρακάτω αίτηση και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου!

Ταυτόχρονα, αν επιθυμείς να αναλάβεις σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να εγκολπωθείς σε κάποια από τις κατωτέρω αναφερόμενες!

Τέλος, στα πλαίσια της πολιτικής αναμέτρησης για την ανάδειξη του επερχόμενου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, λειτουργεί το Παρατηρητήριο Αμερικανικών Εκλογών, μια συντονισμένη δράση που ως στόχο της έχει θέσει την παρακολούθηση των δρώμενων της διεκδίκησης της προεδρικής θέσης. Αν είσαι ειδήμονας και γνώστης των εξελίξεων της αμερικανικής πολιτικής σκηνής ή και φοιτητής ή απόφοιτος τμήματος αντίστοιχου γνωστικού πεδίου, μην αμφιταλαντευτείς στιγμή να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να ενταχθείς στη δημιουργική ομάδα του Παρατηρητηρίου!

Σε περιμένουμε «εκτός γραμμής», αλλά εντός μιας μεγάλης αγκαλιάς 150 και πλέον συνεργατών!

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.


 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αδελφοί Ορλώφ: Ρώσοι ευγενείς στα πεδία των μαχών

Της Νάντιας-Ελπίδος Δουρίδα, Πίστη. Μία λέξη κάτω από την αιγίδα της οποίας συνυπάρχουν άνθρωποι, πολιτισμοί, χώρες και ολόκληροι ήπειροι. Η πίστη σε κάτι κοινό, σε...

Επιτροπή Πισσαρίδη: Όλες οι παρεμβάσεις για το νέο αναπτυξιακό σχέδιο

Του Γιάννη Αυγουστάκη, Η ελληνική κυβέρνηση τον περασμένο Ιανουάριο αποφάσισε να αναθέσει το νέο αναπτυξιακό μοντέλο για τα επόμενα 10 έτη σε μια επιτροπή από...

Συλλογή αρχείων Τύπου: Οι ρετρό εικόνες του μέλλοντος

Του Κωνσταντίνου-Ειρηναίου Σταμούλη, Περίοδος καραντίνας. Μετρήστε πόσες αρνητικές σκέψεις ήρθαν αυθόρμητα στο μυαλό σας, μέχρι να ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτή την πρόταση. Πολλές και είναι...

«Αργώ», του Θεοτοκά

Της Μαρίας Κελεπούρη, Το συγγραφικό έργο του Θεοτοκά είναι διαποτισμένο από τις ιδεολογικές του πεποιθήσεις για τα γεγονότα της εποχής του, τα οποία ίσως δεν...