29.9 C
Athens
Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
ΑρχικήΓίνε ΜέλοςΜπες στην ομάδα – Γίνε Συντάκτης!

Μπες στην ομάδα – Γίνε Συντάκτης!


ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ – ΓΙΝΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ!

Το OffLine Post, ένας εθελοντικός και ανεξάρτητος φορέας γνώμης και σχολιασμού, που σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών έχει καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες αναγνώστες, ανοίγει εκ νέου τις αιτήσεις συνεργασίας του, προκειμένου να ενσωματωθούν στην ομάδα του νέα μέλη με όρεξη και διάθεση.

Αναζητούμε άτομα με προπτυχιακές, μεταπτυχιακές, διδακτορικές σπουδές και νέους εργαζόμενους που επιδιώκουν η άποψή τους να ακουστεί και να διαχυθεί μέσα σε ένα περιβάλλον επιστημονικής επάρκειας επί ιστορικών, νομικών, οικονομικών, πολιτιστικών, διεθνών και ευρωπαϊκών ζητημάτων, πλουραλισμού, ελευθερίας και ανεκτικότητας απέναντι στην αντίθετη άποψη.

Πάντοτε σε επαγρύπνηση, παρόντες σε ζητήματα επικαιρότητας, αλλά και σε θέματα διαχρονικά, που ενδιαφέρουν και προβληματίζουν, επιδιώκουμε να εξελισσόμαστε, να πρωτοπορούμε, να συμβάλουμε στη διάχυση της γνώσης και στη διαμόρφωση πολύπλευρης και απαλλαγμένης από μισαλλόδοξες και ακραίες τάσεις γνώμης. Στο πλαίσιο αυτό, προβαίνουμε στη δημιουργία νέων τμημάτων και στην πραγματοποίηση νέων projects, αφουγκραζόμενοι πάντοτε τις ιδέες των μελών της ομάδας μας και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στους προβληματισμούς της κοινωνίας μας. Στόχος μας; Μόνο η κορυφή, η καθημερινή μας αυτοβελτίωση και η συμβολή μας στη διάπλαση ενός διαδικτυακού τόπου – κέντρου ανταλλαγής απόψεων, εμπειριών και γνώσεων.

Η συνεισφορά των νεοεισαχθέντων μελών αποτιμάται σε δύο άρθρα το μήνα, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι μετά τη συγγραφή 12 κειμένων, ήτοι μετά την ομαλή και αποκλειστική συνεργασία έξι μηνών, παρέχεται στον εκάστοτε συντάκτη βεβαίωση εθελοντικής εργασίας.

Αν είσαι νέος άνω των 17 ετών, πληροίς όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και θέλεις να αποτελέσεις μέλος μιας ενωμένης, δραστήριας και «ανήσυχης» ομάδας, μην διστάσεις να συμπληρώσεις την παρακάτω αίτηση και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου!

Ταυτόχρονα, αν επιθυμείς να αναλάβεις σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να εγκολπωθείς σε κάποια από τις κατωτέρω αναφερόμενες!

Τέλος, στα πλαίσια της στενότερης παρακολούθησης του αμερικανικού πολιτικού στερεώματος, λειτουργεί το Παρατηρητήριο Αμερικανικής Πολιτικής, μία συντονισμένη δράση που ως στόχο της έχει θέσει την επαφή των νέων ατόμων με θέματα που σχετίζονται με το ομοσπονδιακό πολιτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και τις εξελίξεις στο κοινωνικό και οικονομικό στερέωμα της χώρας, ενώ επίσης στα πλαίσια του επετειακού εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, λειτουργεί το Ειδικό Τμήμα «1821-2021: 200 Χρόνια Ανεξαρτησίας και Μνήμης».

Αν είσαι ειδήμονας και γνώστης των εξελίξεων της αμερικανικής πολιτικής σκηνής ή και φοιτητής ή απόφοιτος τμήματος αντίστοιχου γνωστικού πεδίου, μην αμφιταλαντευτείς στιγμή να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να ενταχθείς στη δημιουργική ομάδα του Παρατηρητηρίου! Παράλληλα, εάν ασχολείσαι με την ιστορία ή σπουδάζεις και ανήκει στα άμεσα ερευνητικά σου ενδιαφέροντα η ανωτέρω θεματική, μη λησμονήσεις να προβείς στην αίτηση!

Σε περιμένουμε «εκτός γραμμής», αλλά εντός μιας μεγάλης αγκαλιάς 170 και πλέον συνεργατών!

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.


 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ