ΓΙΝΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Πριν από έναν χρόνο, στις 29 Αυγούστου 2018, το offlinepost.gr ξεκίνησε το ταξίδι του ως ένας ανεξάρτητος φορέας γνώμης & σχολιασμού, απευθυνόμενος σε νέους φοιτητές, επιστήμονες και εργαζόμενους. Ένα εθελοντικό site όπου η διάχυση πληροφοριών, η ελευθερία γνώμης και έκφρασης, από κοινού με την επιστημοσύνη σε τομείς όπως η ιστορία και τα νομικά θέματα, έχουν φέρει χιλιάδες αναγνώστες σε καθημερινή φάση και τρεις επιτυχημένες εκδηλώσεις στην Αθήνα.

Λίγο διάστημα προτού σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι, ανοίξαμε τις αιτήσεις συνεργασίας με κάθε νέο που επιθυμεί να εκφραστεί «εκτός γραμμής», αλλά και καθένα ο οποίος θα ήθελε να προβεί στη δημιουργία καινοτόμων project μέσω της ομάδας μας. Η εθελοντική συνεισφορά αποτιμάται σε δύο κείμενα ανά μήνα και έπειτα από τέσσερις μήνες συμπλήρωσης των κειμένων θα παρέχεται σε κάθε συντάκτη συστατική βεβαίωση συνεργασίας.

Επιπλέον, το προσεχές διάστημα θα τεθούν επί τάπητος σειρά δράσεων της ομάδας, ώσπου να ξεφύγει από την πεπατημένη του ηλεκτρονικού περιοδικού και να εφαρμόσει τις ιδέες του μέσα από διάφορα εγχειρήματα.

Εάν είσαι νέος ηλικίας από 17 ετών και επιθυμείς να ακουστεί η φωνή σου, συμπλήρωσε την παρακάτω αίτηση και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου!

Παράλληλα, εάν επιθυμείς να συνεισφέρεις από θέση ευθύνης, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μία από τις διαθέσιμες θέσεις που θα βρεις στην αίτηση.

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.